Privacyverklaring

INLEIDING

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

ONZE GEGEVENS

Toolbox Outlet is een webwinkel in gereedschap en bevestigings materialen. Ons Postadres is Keverkleuven 35, 9403 ZC in Assen. Ons magazijn is gevestigd aan de J.C. van Markenstraat 3B, 9403 AR in Assen.

Email: info@de-toolbox.nl

Telefoon: 06-44939560

BTW-nr.: NL105958001B01

KvK-nr.: 54544165

DOEL VAN HET VERZAMELEN VAN GEGEVENS

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld. De doelen worden hieronder weergegeven.

Versturen van de order

Uw NAW gegevens gebruiken wij voor het opsturen van de bestelling. Uw emailadres wordt gebruikt om u op de hoogte te houden van de status van de order. Hiervoor wordt uw email adres gedeeld met PostNL. Zij sturen u een link met Track & trace informatie van de zending.

Contact op nemen

Uw email adres kan worden gebruikt om contact met u op te nemen bij vragen of problemen met de order. U heeft de mogelijk heid om uw telefoonnummer in te vullen bij het plaatsen van een order. Wij gebruiken dit nummer uitsluiten wanneer er vragen of problemen zijn met de betreffende order. Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor andere doeleinden en wij delen dit nummer niet met andere bedrijven of personen.

Versturen nieuwsbrief

Wij versturen af en toe nieuwsbrieven om u op de hoogte te brengen van aandiedingen, speciale acties of bijzonder nieuws over onze website. U wordt alleen ingeschreven op onze nieuwsbrief als u in het bestelproces het vakje aan-vinkt of wanneer u uw gegevens invult in het speciale aanmeld formulier op onze website. In elke nieuwsbrief staat een link waarmee u zich kan uitschrijven. 

Beoordeling door onafhankelijke partij

Toolbox Outlet maakt gebruik van de diensten van The Feedback Company. The Feedback Company vertuurt per email uitnodigingen om onze website te beoordelen. Toolbox Outlet verstrekt uw emailadres aan The Feedback Company. Zij gebruiken deze alleen voor het versturen van uitnodigingen.

Analytics

De website de-toolbox.nl verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. 

OPSLAG GEGEVENS

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

OPSLAG PERIODE

Jouw gegevens worden door ons voor een langere periode bewaard, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

Email

Email wordt door ons twee jaar bewaard. Dit doen wij om corespondentie omtrent een order terug te kunnen zien.

Nieuwsbrieven

Uw naam een emailadres wordt door ons voor onbepaalde tijd bewaard. Indien u zich uitschrijft wordt deze informatie door ons verwijderd.

Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics. 

Orders en facturen

Uw order en de daarbij behorende factuur wordt door ons zeven jaar bewaard. Dit is de wettelijke termijn waarover wij gegevens moeten kunnen verstrekken aan de belastingdienst.

JOUW RECHTEN

Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die Toolbox Outlet vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectifieren door Toolbox Oulet.

Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Toolbox Outlet vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens. 

Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Toolbox Outlet niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via deze link

Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat Toolbox Outlet jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

PLICHTEN

Toolbox Outlet verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het verkopen van onze producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de status van uw order te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Toolbox Outlet de betreffende dienst niet aanbieden.

Toolbox Outlet behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist (bijvoorbeeld aan de belastingdienst)

  • postnl
  • ideal
© 2012 - 2018 TOOLBOX OUTLET | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.